Thursday, May 24, 2012

Bermulanya Sebuah Percutian

assalamualaikum...

Hari nie sdh start cuti sem. hehe. gembiranya rasa hati. rasa mcm kejap ja kan dah habis satu sem. cuti nie aku ddk di rumah ja. x balik sabah pun sbb family aku mo dtng KL utk bercuti. tp yg sadnya mak aku x jadi dtng sbb nenek tgh sakit tenat. huhu. mo buat mcm mn kan padahal tiket sdh beli. dengar2x tiket tu mo ganti dgn nama anak buah aku sama ada ain atau mimie. ok juga kan. dpt jumpa dorang. x la rugi tiket tu.

So, untuk sekian kalinya aku telah dilantik menjadi baby sitter yg terhormat sekali untuk anak buah aku Marissa Wafa. hehe. jaga budak nie x da la ssh sgt. x cerewet pun. kadang2x ja nangis. tp bosan sikit la sbb ddk di rmh dua orang ja. rasa sunyi. huhu.

Honestly, aku x sabar mo tunggu kedatangan family aku. hehe. mesti seronok nnt kan. dapat jalan2x dgn dorang. lg pun aku masih belum byk jalan2x di sini even sdh 2 tahun aku belajar di bumi semenanjung nie. so, skang nie aku sedang menikmati hari2x cutiku. hehe. 

p/s --> to my beloved friends, HAPPY HOLIDAY !!!

2 comments:

Ahmad Ismi said...

mesti indah kan cuti kau.. jadi urang gaji sepenuh masa...haha... gudluck untuk upcoming years..smoga sntiasa mntp sprti biasa..kih3

iNsaN BiaSa... said...

indah sangat mie..hahaha...thanks..gud luck to u too...